Starije osobe

Moringa, dupke puna vitamina i minerala, deluje kao nutritivna električna centrala za seniore kojima nedostaje dovoljna količina nutricijenata u redovnom načinu ishrane.

Prah lista moringe se razlikuje od drugih sintetičkih kalciuma u vitaminskim dodacima ishrani po svojoj bio-raspoloživosti. Budući da je prah lista Moringe 100% prirodni proizvod, telo ih lako apsorbuje u poređenju sa sintetičkim kopijama. Moringa pomaže kod izvesnih problema kod starijih građana na sledeće načine.

Osteoporoza:

Ljudskom telu je potreban kalcijum da bi normalno funkcionisalo. Generalno za ljude u pedesetima, ako ne bi bilo dostupno dovoljno kalcijuma u ishrani, telo apsorbuje kalcijum iz kostiju i stoga dovodi do toga da kosti oslabe a ovo dodovdi do stanja znanog kao osteoporoza. Visoki sadržaj kalcijuma koji postoji u Moringi, opskrbljuje nas kalcijumom koji je neophodan telu da bi održalo zdrave kosti.

Jasan vid:

Moć našeg vida je direktno pvoezana za opskrbljivanjem tela vitaminom A. Ako u vašoj svakodnevnoj ishrani nema dovoljno Vitamina A, vaše oči neće imati dovoljno vitalnog nutricijenta a ovo vodi do slabljenja vida. Moringa, koja ima 10 puta više Vitamina A od šargarepe, pomaže ljudima da imaju bolji vid.

 

Imunološki sistem:

Starenje ljudskog tela je uvek povezano sa slabljenjem imunološkog sistema na taj način ostavljajući telo podložnim raznovrsnim bacilima koji bi inače bili blokirani snažnim imunološkim sistemom. Moringa, sa 25 puta većom količinom gvožđa od one kod spanaća, kobinovanom sa njenim visokim sadržajem Beta-karotena, pomaže poboljšanju nivoa hemoglobina u krvi, što će potom ojačati imunološki sistem.

Mentalna jasnoća:
Moringa, sa 10 puta više Beta-karotena, od one kod šargarepe i 25 puta više gvožđa od one kod spanaća, povećava spsosbnost krvi za apsorpcijom kiseonika povećavanjem sadržaja hemoglobina. Kako se povećava opskrba mozga kiseonikom, dolazi do stimulisanja funkcionalnosti mozga i poboljšava se manetalna jasnoća. Osim toga će biti poboljšana sveopšta metabolička aktivnost i stopa (brzina) varenja tela.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s