Poslovni profesionalci

Današnji korporativni svet je postao zahtevniji i ljudi moraju dodatno da se napregnu kako bi dokazali svoju kompetentnost. Stres i tenzija su postali deo korporativnog sveta i oni postavljaju temelje za brojna oboljenja uključujući: dijabetes, krvni pritisak i srčana oboljenja.

Moringa vam može pružiti benefiti poboljšanja zdravlja vašega tela na sledeće načine:

Slobodni Radikali:

Istražiovači ukazuju na to da stres dovodi do  povećanog stvaranja slobodnih radikala u telu. Slobodni radikalni neprekidno napadaju druge ćelije u telu kako bi dobili ekstra elektrone koji su im potrebni. Povećan obim ovog procesa vodi ka starenju i drugim srčanim oboljenjima. Anti-oksidanti su elementi koji snabdevaju telo sa slobodnim atomima i pomažu da se smanji uticaj slobodnih radikala. Moringa, sa više od 40 različitih anti-oksidanasa koji se nalaze u njoj, pomaže u snabdevanju tela slobodnim elektronimate na taj način pomaže u odlaganju procesa starenja i štiti telo od mnogih oboljenja. Visoki sadržaj vitamina A i Vitamina C koji se nalazi u Moringi, objašnjava razloge za postojanje njinih anti-oksidantskih svojstava.

Jasnoća vida:

Korporativni radnici provode većinu svoga vremena bilo ispred kompjutera ili baveći se fajlovima. Povećani stres za oči iziskuje ekstra nutricijenata za same oči kako bi održale jasnoću vida. Moć našeg vida je direktno povezana sa opskrbom tela vitaminom A. Ako u našoj svakodnevnoj ishrani nema dovoljno vitamina A, tada našim očima nedostaje vitalni nutricijent koji im je neophodan što dovodi do slabljenja vida. Moringa, koja ima 10 puta više vitamina A od one koja se nalazi u šargarepi, pomaže ljudima da imaju bolji vid.

 

Mentalna budnost:
Moringa, sa 10 puta više Beta-karotena, od onoga koji sa nalazi u šargarepi i 25 puta više gvožđa od onoga koji se nalazi u spanaću a takođe je bogata i vitaminom E, poboljšava sposobnost krvi za apsorbovanje kiseonika povećavajući sadržaj hemoglobina. Kako se povećava snabdevanje mozga kiseonikom, funkcionalnost mozga biva stimulisana i povećava se mentalna jasnoća. Osim ovoga, poboljšava se takođe i sveopšta metabolička aktivnost i brzina varenja tela.

Opšta slabost:

Produženi sati provedeni na poslu obično oslabljuju telo. Moringa, za koju se smatra da je najhranljivija biljka koju je čovečanstvo ikada otkrilo može ispuniti telo gladno nutricijenata sa vitaminima, mineralima i proteinima. Glavna razlika između drugih sintetičkih nutricijenata koji su raspoloživi na trižištu i Moringe je ta da je Moringa 100%-tno prirodni proizvod i da će stoga svi vitamini, anti-oksidansi, kalcijum, magnezijum, cink, kalijum i mnogi drugi minerali koji se nalaze u Moringi lako biti apsorbovani od strane ljudskog tela.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s